Individualni pristup
Od plana do realizacije

Znanje i iskustvo

Na temelju našeg znanja i iskustva iz područja kontrolinga u  turizmu, prodaji, marketingu i ljudskim potencijalma svojim klijentima omogućujemo maksimalnu iskoristivost svih resursa koje imaju.  Praktičnim i konkretnim savjetima nudimo efikasna kontroling rješenja, povećanje efikasnosti ljudskih potencijala  i realizaciju poduzetničkih ideja. Uvođenje eksternog kontrolinga u tvrtku u kratkom roku podiže produktivnost od 15 do 25%, a u roku od 6 mjeseci čak do 50%.

Tko su naši klijenti?

Naši klijenti su tvrtke koje žele uvesti ili povećati kontrolu poslovnih procesa u tvrtci, tvrtke koje žele upravljati sa budućim procesima i omogućiti tvrtci da dođe u fazu prijenosa vlasništva.

Naš cilj

Naš cilj nisu samo velike tvrtke i korporacije – voljni smo biti pri ruci svima koji žele i spremni su svoj posao pretvoriti u dugogodišnji poslovni uspjeh.

redono kontroling & konzalting
  • Promjene unutar organizacije rada
  • Pozicioniranje na tržištu, prepoznatljivost i kvaliteta
  • Smanjenje nepotrebnih troškova poslovanja
  • Prilagođavanje objekta poslovnoj svrsi
  • Osiguravanje i povećanje prihoda tijekom cijele godine
  • Sustav nagrađivanja i stimulacije djelatnika
  • Edukacija i praktičan rad sa djelatnicima
  • Podrška u promociji i marketinškim aktivnostima
  • Plan razvoja i investicija

Naše Usluge

KONTROLING

Uloga kontrolinga u poduzeću je da prikuplja i analizira financijske i nefinancijske informacije, priprema plan djelovanja na temelju istih te postavlja ciljeve i prati realizaciju istih.

KONZALTING

Naš tim, stručnjaci iz određenog područja objektivno analiziraju situaciju i daju savjete za poboljšanje stanja Vašeg poslovanja. Osim za pomoć u poslovanju…

PRIJENOS VLASNIŠTVA

Uz pokretanje poduzeća i upravljanje njegovim rastom, prijenos poslovanja predstavlja ključnu fazu u životnom ciklusu poduzetničkog pothvata.

RIZICI U POSLOVANJU

Prognozirati ili procijeniti što bi se sve moglo dogoditi u bližoj budućnosti, vrste rizika i koja pitanja i izazovi će biti postavljeni pred nju.

KRIZNO UPRAVLJANJE

Uslijed odsutnosti vlasnika ili direktora spremni smo preuzeti vođenje tvrtke na duži ili kraći period dok se situacije ne vrati normalno stanje.

LJUDSKI RESURSI

Nedostatak radnika a posebno kvalificiranih i iskusnih dugoročni je problem Hrvatskog tržišta rada bez obzira na potpuno otvorenost tržišta…

O NAMA